Gösterilen sonuç sayısı: 8

Bağdat Tatlısı

12 kat yufkadan oluşur. İçerisinde bol miktarda fıstık bulunur. , klasik baklavalardan farklı olarak 170 derecede ve 30 dakikada pişirilir

Ürün Kodu: BGDTTTLISI
Stok Durumu: VAR

Müslüm Usta Bağdat Tatlısı; 12 kat yufkadan oluşur. İçerisinde bol miktarda fıstık bulunur. klasik baklavalardan farklı olarak 170 derecede ve 30 dakikada pişirilir Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün  İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu

 

 

Burma Kadayıf

Tel kadayıflar arasına Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık konulur. Burgu yapılarak tepsilere dizilir. 180-200 derece ocakta 35 dakika pişirilir.

Ürün Kodu: BRMAKDYF
Stok Durumu: VAR

Müslüm Usta Burma Kadayıf; Tel kadayıflar arasına Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık konulur. Burgu yapılarak tepsilere dizilir. 180-200 derece ocakta 35 dakika pişirilir. Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu

 

 

Dilber Dudağı

Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen bol yeşil fıstık kullanılır.

Ürün Kodu: DLBRDDGI
Stok Durumu: VAR

Müslüm Usta Dilber Dudağı Baklava; Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen bol yeşil fıstık kullanılır. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir.Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu

 

 

Dökme Kadayıf

Tel kadayıflar arasına Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık  diğer kadayıflara göre daha iri olacak şekilde konulur. 180-200 derece ocakta 35 dakika pişirilir.

Ürün Kodu: DKMEKDYF
Stok Durumu: VAR

Müslüm Usta Dökme Kadayıf;  Tel kadayıflar arasına Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık  diğer kadayıflara göre daha iri olacak şekilde konulur. 180-200 derece ocakta 35 dakika pişirilir. Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu

 

 

Hasır Kadayıf

Tel kadayıflar arasına Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık konulur. 180-200 derece ocakta 35 dakika pişirilir.

Ürün Kodu: HSRKDYF
Stok Durumu: VAR

Müslüm Usta Hasır Kadayıf; Tel kadayıflar arasına Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık konulur. 180-200 derece ocakta 35 dakika pişirilir. Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu

 

 

Havuç Dilimi

Fıstıklı havuç dilimi, 30 kat yufkadan yapılır. Hamur oranı diğer baklavalara göre daha düşüktür. İçeriğinde, bol miktarda, iri öğütülmüş fıstık kullanılır. Diğer baklavalara göre daha büyük dilimlerden oluşur.

Ürün Kodu: HVCDLMİ
Stok Durumu: VAR

Fıstıklı havuç dilimi, 30 kat yufkadan yapılır. Hamur oranı diğer baklavalara göre daha düşüktür. İçeriğinde, bol miktarda, iri öğütülmüş fıstık kullanılır. Diğer baklavalara göre daha büyük dilimlerden oluşur.Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, Antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu

 

 

Laz Böreği

Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. Arasına ustaların özel hazırladığı muhallebi  konulur. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir.

Ürün Kodu: LZBRGI
Stok Durumu: VAR

Müslüm Usta Laz Böreği; ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. Arasına ustaların özel hazırladığı muhallebi  konulur. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir. Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ , süt, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu

 

 

Şöbiyet Tatlısı

12 kat yufkadan oluşur. İçerisinde irmik kaymağı ve bol miktarda fıstık bulunur. , klasik baklavalardan farklı olarak 170 derecede ve 30 dakikada pişirilir

Ürün Kodu: SBYTTLSI
Stok Durumu: VAR

Müslüm Usta Şöbiyet Tatlısı; 12 kat yufkadan oluşur. İçerisinde irmik kaymağı ve bol miktarda fıstık bulunur.  klasik baklavalardan farklı olarak 170 derecede ve 30 dakikada pişirilir Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün  İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, irmik, süt, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu