Cevizli Baklava

Cevizli Baklava; Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. Arasına yerli ceviz konulur. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir.

Ürün Kodu: CVZLİBKLV
Stok Durumu: VAR

Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. Arasına yerli ceviz konulur. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir.Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, ceviz içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzuu

 

 

Kategori

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Cevizli Baklava” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Post comment