Gösterilen sonuç sayısı: 11

Antep Özel Baklava

Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır.

Ürün Kodu: ANTPOZELBKLV
Stok Durumu: VAR

Müslüm Usta Antep Özel Baklava; Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır. Diğer baklavalara oranla dilimlenmesi daha küçüktür.180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir. Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün  İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu

 

 

Cevizli Baklava

Cevizli Baklava; Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. Arasına yerli ceviz konulur. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir.

Ürün Kodu: CVZLİBKLV
Stok Durumu: VAR

Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. Arasına yerli ceviz konulur. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir.Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, ceviz içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzuu

 

 

Cimcik Baklava

5 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır.

Ürün Kodu: CMCKBKLV
Stok Durumu: VAR

Müslüm Usta Cincik Baklava; 5 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır. Diğer baklavalara oranla dilimlenmesi daha küçüktür. 165 derece fırında 25 dakika pişirilir.

 

 

Ev Baklavası

Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır.

Ürün Kodu: EVBKLV
Stok Durumu: VAR

Müslüm Usta Ev Baklavası; ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. Arasına yerli ceviz konulur. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir. Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, ceviz içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu

 

 

Fıstıklı Baklava

Gaziantep yöresinde yetişen Fıstıklı Baklama

Ürün Kodu: FSTKBLV
Stok Durumu: VAR

Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir. Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu

 

 

Kare Baklava

Müslüm Usta Kare Baklava; Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık, iri kıyım ve diğer baklavalara oranlar daha fazla kullanılır. %100 Tereyağ ile yapılmaktadır. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir.

Ürün Kodu: KREBKLV
Stok Durumu: VAR

Müslüm Usta Kare Baklava; Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık, iri kıyım ve diğer baklavalara oranlar daha fazla kullanılır. %100 Tereyağ ile yapılmaktadır. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir.Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu

 

 

Kuru Baklava

Fıstıklı baklavadan farklı olarak daha koyu şerbet (briks) kıvamına ve daha az şerbet oranına sahiptir. İçerisindeki fıstık oranı normal klasik fıstıklı baklavadan daha fazladır.

Ürün Kodu: KRUBKLV
Stok Durumu: VAR

Fıstıklı baklavadan farklı olarak daha koyu şerbet (briks) kıvamına ve daha az şerbet oranına sahiptir. İçerisindeki fıstık oranı normal klasik fıstıklı baklavadan daha fazladır. Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 5 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu

 

 

Müslüm Usta Özel

Ortalama 40 kat yufka kullanılarak ve özel basma kalıpla hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır.

Ürün Kodu: MSLMUSTAOZL
Stok Durumu: VAR

Müslüm Usta Özel Baklava; Ortalama 40 kat yufka kullanılarak ve özel basma kalıpla hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir. Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün  İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu.

 

 

Padişah Baklavası

3 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır.

Ürün Kodu: PDSHBKLV
Stok Durumu: VAR

 

Müslüm Usta Padişah Baklavası; 3 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır. Diğer baklavalara oranla dilimlenmesi daha küçüktür. 165 derece fırında 25 dakika pişirilir. Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün  İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu

 

 

Soğuk Baklava

Ortalama 30 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır.

Ürün Kodu: SOGKBKLV
Stok Durumu: VAR

 

Müslüm Usta Soğuk Baklava; Ortalama 30 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır. Şerbetleme kısmında şekerli süt kullanılmaktadır. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir. Fırınlama bittikten sonra kalıp çikolata üzerine rendelenir Raf Ömrü (+4 derecede saklamak koşulu ile): 2 Gün  İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi,süt,  buğday nişastası, yumurta, kalıp çikolata, sofra tuzu

 

 

Yeşil Özel Baklava

5 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır.

Ürün Kodu: YESLOZLBKLV
Stok Durumu: VAR

Yeşil Özel Baklava; 5 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır. Diğer baklavalara oranla dilimlenmesi daha küçüktür. 165 derece fırında 25 dakika pişirilir.Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu