Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır.
Ürün Kodu: ANTPOZELBKLV Stok Durumu: VAR
Müslüm Usta Antep Özel Baklava; Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır. Diğer baklavalara oranla dilimlenmesi daha küçüktür.180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir. Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu
Cevizli Baklava; Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. Arasına yerli ceviz konulur. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir.
Ürün Kodu: CVZLİBKLV Stok Durumu: VAR
Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. Arasına yerli ceviz konulur. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir.Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, ceviz içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzuu
5 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır.
Ürün Kodu: CMCKBKLV Stok Durumu: VAR
Müslüm Usta Cincik Baklava; 5 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır. Diğer baklavalara oranla dilimlenmesi daha küçüktür. 165 derece fırında 25 dakika pişirilir.
Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır.
Ürün Kodu: EVBKLV Stok Durumu: VAR
Müslüm Usta Ev Baklavası; ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. Arasına yerli ceviz konulur. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir. Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, ceviz içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu
Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir. Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu
Müslüm Usta Kare Baklava; Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık, iri kıyım ve diğer baklavalara oranlar daha fazla kullanılır. %100 Tereyağ ile yapılmaktadır. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir.
Ürün Kodu: KREBKLV Stok Durumu: VAR
Müslüm Usta Kare Baklava; Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık, iri kıyım ve diğer baklavalara oranlar daha fazla kullanılır. %100 Tereyağ ile yapılmaktadır. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir.Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu
Fıstıklı baklavadan farklı olarak daha koyu şerbet (briks) kıvamına ve daha az şerbet oranına sahiptir. İçerisindeki fıstık oranı normal klasik fıstıklı baklavadan daha fazladır.
Ürün Kodu: KRUBKLV Stok Durumu: VAR
Fıstıklı baklavadan farklı olarak daha koyu şerbet (briks) kıvamına ve daha az şerbet oranına sahiptir. İçerisindeki fıstık oranı normal klasik fıstıklı baklavadan daha fazladır. Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 5 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu
Ortalama 40 kat yufka kullanılarak ve özel basma kalıpla hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır.
Ürün Kodu: MSLMUSTAOZL Stok Durumu: VAR
Müslüm Usta Özel Baklava; Ortalama 40 kat yufka kullanılarak ve özel basma kalıpla hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir. Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu.
3 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır.
Ürün Kodu: PDSHBKLV Stok Durumu: VAR
Müslüm Usta Padişah Baklavası; 3 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır. Diğer baklavalara oranla dilimlenmesi daha küçüktür. 165 derece fırında 25 dakika pişirilir. Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu
Ortalama 30 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır.
Ürün Kodu: SOGKBKLV Stok Durumu: VAR
Müslüm Usta Soğuk Baklava; Ortalama 30 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır. Şerbetleme kısmında şekerli süt kullanılmaktadır. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir. Fırınlama bittikten sonra kalıp çikolata üzerine rendelenir Raf Ömrü (+4 derecede saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi,süt, buğday nişastası, yumurta, kalıp çikolata, sofra tuzu
5 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır.
Ürün Kodu: YESLOZLBKLV Stok Durumu: VAR
Yeşil Özel Baklava; 5 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır. Diğer baklavalara oranla dilimlenmesi daha küçüktür. 165 derece fırında 25 dakika pişirilir.Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu