Soğuk Baklava

Ortalama 30 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır.

Ürün Kodu: SOGKBKLV
Stok Durumu: VAR

 

Müslüm Usta Soğuk Baklava; Ortalama 30 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır. Şerbetleme kısmında şekerli süt kullanılmaktadır. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir. Fırınlama bittikten sonra kalıp çikolata üzerine rendelenir Raf Ömrü (+4 derecede saklamak koşulu ile): 2 Gün  İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi,süt,  buğday nişastası, yumurta, kalıp çikolata, sofra tuzu

 

 

Kategori

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Soğuk Baklava” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Post comment