Kare Baklava

Müslüm Usta Kare Baklava; Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık, iri kıyım ve diğer baklavalara oranlar daha fazla kullanılır. %100 Tereyağ ile yapılmaktadır. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir.

Ürün Kodu: KREBKLV
Stok Durumu: VAR

Müslüm Usta Kare Baklava; Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık, iri kıyım ve diğer baklavalara oranlar daha fazla kullanılır. %100 Tereyağ ile yapılmaktadır. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir.Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu

 

 

Kategori

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Kare Baklava” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Post comment